Szakértelemmel az egészségtől ragyogó, gyönyörű bőrért!

Akne hegek kezelése

Az akne az egyik leggyakoribb bőrbetegség. Főként az arc, nyak, mellkas, vállak és hát bőrén alakul ki. Kiterjedt megjelenése, nem megfelelő kezelése könnyedén okozhatja a bőr hegesedését vagy pigmentációját. Az akne jól látható bőrfelületeken való előfordulása gyakran vált ki pszichés stresszt, amely arra késztet minket, hogy vakargassuk, nyomkodjuk a kialakult pattanásokat, ezzel jelentősen növelve a hegesedés mértékét. Szerencsére a modern technológiák segítségével az egyenletlen bőrfelület és bőrszín látványosan korrigálható, ezáltal újra visszanyerhetjük önbizalmunkat és egészséges kisugárzásunkat.

Akne hegek

A hegesedés megelőzése

 

Az akne hegesedése magas hatékonysággal megelőzhető, ha a bőrt a megfelelő módon, szakember segítségével kezelésbe vesszük. Ha tünetei elhúzódnak, nem akarnak szűnni, keressen fel bőrgyógyászt, aki egyéni vizsgálat alapján segít a testre szabott kezelésben. A megelőzés szempontjából fontos, hogy a gyulladt bőrt nem szabad tovább irritálni, nyomkodni, vakargatni. Ez ugyanis segíti a baktériumok elszaporodását és felsérti a bőrt, így újabb pattanások és hegek kialakulásához vezet. Végezzen otthonában naponta kétszer kíméletes tisztítást langyos vízzel és egy megfelelően gyengéd arctisztítóval, ezzel eltávolítja a szennyeződéseket, felesleges zsírokat és elhalt hámsejteket. Kerülje a bőrradírok és olajos krémek használatát, hiszen ezek irritálják a bőrt.

 

Akne hegek kezelésének menete

 

A komplex IPL+RF kezelés, vagyis a villanófény és a rádiófrekvencia együttes használata segít korrigálni az akne által létrejött hegeket és más bőrelváltozásokat (pl. pigmentfoltokat). A kezelés hatására a bőr minősége javul, feszesebb, üdébb lesz. Ezen felül a villanófény csökkenti a faggyútermelést, elpusztítja a baktériumokat és fokozza a szervezet helyi immunreakcióját, így kisebb eséllyel alakulnak ki újabb gyulladások a bőrön. A kezelést követően 1-2 napig enyhe bőrpír és érzékenység jelentkezhet, ez azonban hamar elmúlik, friss és üde bőrt hagyva maga után.


Keressen minket bizalommal!

Telefon: +36 20 502 3902
1027 Budapest, Királyfürdő utca 4.

 
Kapcsolat

Miért válassza a Decor-Dermet?

Tapasztalat

A több évtizedes tapasztalat az általános és az esztétikai bőrgyógyászat területén.

Szaktudás

Minden kezelésünket a szakmai körökben is elismert bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, Dr. Hussein Ahed végzi.

Egyénre szabott kezelések

Az alkalmazott technológiák komoly orvosi szaktudást igényelnek, csak így érhető el, hogy egyénre szabott kezelésekből a maximumot hozhassuk ki.

Modern feszerelés

Rendelőnkben olyan modern, digitális eszközt használunk, amely többszörös nagyítást tesz lehetővé szemben a hagyományos, kézi dermatoszkóppal.