Szakértelemmel az egészségtől ragyogó, gyönyörű bőrért!

"Nagyon köszönöm a türelmes, részletes konzultációt. Tökéletesen meggyőzött a Doktor Úr szakértelméről."

Iratkozzon fel hírlevelünkre és meglepjük egy 5000 Ft értékű kuponnal, amit Királyfürdő utcai rendelőnkben válthat be!

Miért válassza a Decor-Dermet?

Tapasztalat

A több évtizedes tapasztalat az általános és az esztétikai bőrgyógyászat területén.

Szaktudás

Minden kezelésünket a szakmai körökben is elismert bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, Dr. Hussein Ahed végzi.

Egyénre szabott kezelések

Az alkalmazott technológiák komoly orvosi szaktudást igényelnek, csak így érhető el, hogy egyénre szabott kezelésekből a maximumot hozhassuk ki.

Modern feszerelés

Rendelőnkben olyan modern, digitális eszközt használunk, amely többszörös nagyítást tesz lehetővé szemben a hagyományos, kézi dermatoszkóppal.

Akne hegek kezelése

Az akne az egyik leggyakoribb bőrbetegség. Főként az arc, nyak, mellkas, vállak és hát bőrén alakul ki. Kiterjedt megjelenése, nem megfelelő kezelése könnyedén okozhatja a bőr hegesedését vagy pigmentációját. Az akne jól látható bőrfelületeken való előfordulása gyakran vált ki pszichés stresszt, amely arra késztet minket, hogy vakargassuk, nyomkodjuk a kialakult pattanásokat, ezzel jelentősen növelve a hegesedés mértékét. Szerencsére a modern technológiák segítségével az egyenletlen bőrfelület és bőrszín látványosan korrigálható, ezáltal újra visszanyerhetjük önbizalmunkat és egészséges kisugárzásunkat.A hegesedés megelőzése

 

Az akne hegesedése magas hatékonysággal megelőzhető, ha a bőrt a megfelelő módon, szakember segítségével kezelésbe vesszük. Ha tünetei elhúzódnak, nem akarnak szűnni, keressen fel bőrgyógyászt, aki egyéni vizsgálat alapján segít a testre szabott kezelésben. A megelőzés szempontjából fontos, hogy a gyulladt bőrt nem szabad tovább irritálni, nyomkodni, vakargatni. Ez ugyanis segíti a baktériumok elszaporodását és felsérti a bőrt, így újabb pattanások és hegek kialakulásához vezet. Végezzen otthonában naponta kétszer kíméletes tisztítást langyos vízzel és egy megfelelően gyengéd arctisztítóval, ezzel eltávolítja a szennyeződéseket, felesleges zsírokat és elhalt hámsejteket. Kerülje a bőrradírok és olajos krémek használatát, hiszen ezek irritálják a bőrt.

Konzultáljon személyesen szakemberrel, és feledkezzen meg a pattanásai okozta kellemetlenségektől!

Bejelentkezés

 

Akne hegek kezelésének menete

 

A komplex IPL+RF kezelés, vagyis a villanófény és a rádiófrekvencia együttes használata segít korrigálni az akne által létrejött hegeket és más bőrelváltozásokat (pl. pigmentfoltokat). A kezelés hatására a bőr minősége javul, feszesebb, üdébb lesz. Ezen felül a villanófény csökkenti a faggyútermelést, elpusztítja a baktériumokat és fokozza a szervezet helyi immunreakcióját, így kisebb eséllyel alakulnak ki újabb gyulladások a bőrön. A kezelést követően 1-2 napig enyhe bőrpír és érzékenység jelentkezhet, ez azonban hamar elmúlik, friss és üde bőrt hagyva maga után.


Kérjen időpontot!

Kérjen időpontot telefonon a +36 20 502 3902 számon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot és rövidesen visszahívjuk.