Szakértelemmel az egészségtől ragyogó, gyönyörű bőrért!

Bemutatkozás

Üdvözlöm a Decor-Dermnél!

Dr. Hussein Ahed vagyok, bőrgyógyász és kozmetológus szakorvos. Munkám során mindig törekedtem arra, hogy pácienseimmel őszinte, bizalmas, együttműködő kapcsolatot építsek ki, hogy minél előbb visszanyerjék egészségüket, szépségüket és önbizalmukat, hogy ismét magabiztosan léphessenek ki a világba.

Egyetemi tanulmányaimat Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem. Szakmai pályafutásomat a Budapesti Bőrgyógyászati Klinikán kezdtem 1979-ben, ahol magasfokú elméleti képzést kaptam és széleskörű gyakorlati tapasztalatokat szereztem. Aktívan részt vettem a klinika fő tevékenységeiben, - a gyógyításban, az oktatásban, és a tudományos munkában. 1983-ban szakvizsgáztam jeles eredménnyel.

Nemzetközi szakmai kongresszusokon több előadásom hangzott el, 1981-ben a bulgáriai Plovdivban előadásunkat nívódíjjal jutalmazták. Külföldi útjaim során gyarapítottam szakmai tudásomat a gyógyításban, és az emberi ismeretek terén is.

Decor-Derm Bőrgyógyászati és Esztétikai Szakrendelés

1999-ben új távlatok nyíltak meg előttem a lézeres technológia bevezetése kapcsán a gyógyászatban és az esztétikai kezelésekben. Magyarországon elsők között kezdtem az általános bőrgyógyászat mellett gyógyászati és esztétikai lézer kezelésekkel foglalkozni. Több okleveles lézergyógyászati és lézersebészeti tanfolyamot végeztem és nagy tapasztalatot szereztem az IPL és az esztétikai lézeres kezelések alkalmazásában. Több lézer klinika, központ, részleg alapításában, működése beindításában és vezetésében vettem részt.

Szakmai életrajz

Keressen minket bizalommal!

Telefon: +36 20 502 3902
1027 Budapest, Királyfürdő utca 4.

 
Kapcsolat

Miért válassza a Decor-Dermet?

Tapasztalat

A több évtizedes tapasztalat az általános és az esztétikai bőrgyógyászat területén.

Szaktudás

Minden kezelésünket a szakmai körökben is elismert bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, Dr. Hussein Ahed végzi.

Egyénre szabott kezelések

Az alkalmazott technológiák komoly orvosi szaktudást igényelnek, csak így érhető el, hogy egyénre szabott kezelésekből a maximumot hozhassuk ki.

Modern feszerelés

Rendelőnkben olyan modern, digitális eszközt használunk, amely többszörös nagyítást tesz lehetővé szemben a hagyományos, kézi dermatoszkóppal.