Szakértelemmel az egészségtől ragyogó, gyönyörű bőrért!

"Nagyon köszönöm a türelmes, részletes konzultációt. Tökéletesen meggyőzött a Doktor Úr szakértelméről."

Iratkozzon fel hírlevelünkre és meglepjük egy 5000 Ft értékű kuponnal, amit Királyfürdő utcai rendelőnkben válthat be!

Miért válassza a Decor-Dermet?

Tapasztalat

A több évtizedes tapasztalat az általános és az esztétikai bőrgyógyászat területén.

Szaktudás

Minden kezelésünket a szakmai körökben is elismert bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, Dr. Hussein Ahed végzi.

Egyénre szabott kezelések

Az alkalmazott technológiák komoly orvosi szaktudást igényelnek, csak így érhető el, hogy egyénre szabott kezelésekből a maximumot hozhassuk ki.

Modern feszerelés

Rendelőnkben olyan modern, digitális eszközt használunk, amely többszörös nagyítást tesz lehetővé szemben a hagyományos, kézi dermatoszkóppal.

Bakteriális, vírusos, gombás bőrbetegségek

Mindennapjaink során számtalanszor találkozunk baktériumokkal, vírusokkal és más kórokozókkal, azonban bőrünk és immunrendszerünk pajzsként véd minket ezen megbetegedésektől. Abban az esetben viszont, ha szervezetünk legyengül, könnyedén jelentkezhet testünk bármely részén bőrünket érintő fertőzés.

A bőrbetegségek fajtái és kezelése

 

Baktérium okozta bőrbetegségek közé tartozik az orbánc, az ótvar, a szőrtüszőgyulladás és a tályog. Ilyen jellegű fertőzésről általában gennyes, gyulladt kiütések, hólyagok árulkodnak, melyeket leggyakrabban a Staphylococcus és a Streptococcus baktériumok okoznak. Kezelésük helyileg, antibiotikumos készítményekkel rendkívül hatásos, de fontos kivizsgálni, hogy nincs-e fertőzés a szervezet más részén.A vírusos bőrbetegségek igen sokfélék, leggyakrabban szemölcsökkel, övsömörrel, herpesszel, bárányhimlővel és mononukleózissal találkozni, melyek általában lázzal és különböző kiütésekkel, bőrelváltozásokkal járnak. A kezeléshez minden esetben javasolt orvosi vizsgálat és diagnózis.Gombás fertőzések közé tartozik a körömgomba, a bőr felületes fertőzései, testhajlati gombásodás. Jellemzően hámló foltok, gyakran viszketés árulkodik jelenlétükről. Kezelésük helyileg vagy belsőleg, szájon át alkalmazott gyógyszerekkel lehetséges, valamint fontos a kialakulásukhoz kedvező körülmények kordában tartása is.Bőrbetegségek utáni hegesedés

Gyakran előfordul, hogy a bőrbetegségek gyógyulás során hegeket hagynak maguk után, amely esztétikailag zavaró lehet. Ilyen esetben segítségünkre lehet a komplex IPL+RF kezelés, ugyanis a villanófény és a rádiófrekvencia együttes használata segít korrigálni és halványítani ezeket a bőrelváltozásokat.


Kérjen időpontot!

Kérjen időpontot telefonon a +36 20 502 3902 számon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot és rövidesen visszahívjuk.