Szakértelemmel az egészségtől ragyogó, gyönyörű bőrért!

"Nagyon köszönöm a türelmes, részletes konzultációt. Tökéletesen meggyőzött a Doktor Úr szakértelméről."

Iratkozzon fel hírlevelünkre és meglepjük egy 5000 Ft értékű kuponnal, amit Királyfürdő utcai rendelőnkben válthat be!

Miért válassza a Decor-Dermet?

Tapasztalat

A több évtizedes tapasztalat az általános és az esztétikai bőrgyógyászat területén.

Szaktudás

Minden kezelésünket a szakmai körökben is elismert bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, Dr. Hussein Ahed végzi.

Egyénre szabott kezelések

Az alkalmazott technológiák komoly orvosi szaktudást igényelnek, csak így érhető el, hogy egyénre szabott kezelésekből a maximumot hozhassuk ki.

Modern feszerelés

Rendelőnkben olyan modern, digitális eszközt használunk, amely többszörös nagyítást tesz lehetővé szemben a hagyományos, kézi dermatoszkóppal.

Akne és faggyútermelési zavarok

Az aknés, vagy pattanásos bőr az egyik leggyakoribb bőrbetegség. Nem csak pubertás korban fordul elő, gyakori felnőttkorban is. Általában a faggyúmirigyekben gazdag területeken - mint az arc, nyak, vállak, mellkas és a hát - jelentkezik. Annak ellenére, hogy az akne nem súlyos bőrbetegség, ha a tünetek elhúzódnak, nem akarnak szűnni, érdemes bőrgyógyászt felkeresni, aki szakszerű segítséget nyújt a kezelésben. Így elkerülhető a hegek vagy más bőreltérések kialakulása.

Akne és faggyútermelési zavarok - Pattanásos bőr hatékony kezelése

Az akne kezelése

A kezelés menete mindig egyedi. Emiatt minden esetben alapos bőrgyógyászati szakvizsgálat előzi meg. Így garantáljuk, hogy pácienseink, az akne súlyosságának, a bőrtípusuknak és kórelőzményeiknek megfelelő kezelésben részesüljenek.

Az egyik leghatékonyabb módszer a pattanásos bőr kezelésére az IPL technológia, amelyet bőrgyógyászati rendelőnkben is alkalmazunk. A villanófény (IPL) mérsékli a faggyútermelést és elpusztítja a baktériumokat, valamint serkenti a szervezet helyi immunreakcióját.

A már kialakult akne hegek kezelésében, korrigálásában hatékony segítséget nyújt a villanófény (IPL) és rádiófrekvencia (RF) együttes használata. A kombinált kezelés hatékony segítséget nyújt a súlyos akne következtében kialakult hegek korrigálására.


Kérjen időpontot!

Megfelelő bőrgyógyászati kezeléssel az akne kellemetlen tünetei jelentősen enyhíthetők és megszüntethetők.

Kérjen időpontot telefonon a +36 20 502 3902 számon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot és rövidesen visszahívjuk.