Szakértelemmel az egészségtől ragyogó, gyönyörű bőrért!

Mit tehetünk az aknés bőr ellen

Az aknés, vagy pattanásos bőr az egyik leggyakoribb bőrbetegség. Nem csak pubertás korban fordul elő, gyakori felnőttkorban is. Általában a faggyúmirigyekben gazdag területeken - mint az arc, nyak, vállak, mellkas és a hát - jelentkezik. Annak ellenére, hogy az akne nem súlyos bőrbetegség, ha a tünetek elhúzódnak, nem akarnak szűnni, érdemes bőrgyógyászt felkeresni, aki szakszerű segítséget nyújt a kezelésben. Így elkerülhető a hegek vagy más bőreltérések kialakulása.


Akne és faggyútermelési zavarok - Pattanásos bőr hatékony kezelése

Milyen kezeléssel szüntethető meg az akne?

A kezelés menete mindig egyedi. Emiatt minden esetben alapos bőrgyógyászati szakvizsgálat előzi meg. Így garantáljuk, hogy pácienseink, az akne súlyosságának, a bőrtípusuknak és kórelőzményeiknek megfelelő kezelésben részesüljenek.

Az egyik leghatékonyabb módszer a pattanásos bőr kezelésére az IPL technológia, amelyet bőrgyógyászati rendelőnkben is alkalmazunk. A villanófény (IPL) mérsékli a faggyútermelést és elpusztítja a baktériumokat, valamint serkenti a szervezet helyi immunreakcióját.

A már kialakult akne hegek kezelésében, korrigálásában hatékony segítséget nyújt a villanófény (IPL) és rádiófrekvencia (RF) együttes használata. A kombinált kezelés hatékony segítséget nyújt a súlyos akne következtében kialakult hegek korrigálására.


Keressen minket bizalommal!

Telefon: +36 20 502 3902
1027 Budapest, Királyfürdő utca 4.

 
Kapcsolat

Miért válassza a Decor-Dermet?

Tapasztalat

A több évtizedes tapasztalat az általános és az esztétikai bőrgyógyászat területén.

Szaktudás

Minden kezelésünket a szakmai körökben is elismert bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, Dr. Hussein Ahed végzi.

Egyénre szabott kezelések

Az alkalmazott technológiák komoly orvosi szaktudást igényelnek, csak így érhető el, hogy egyénre szabott kezelésekből a maximumot hozhassuk ki.

Modern feszerelés

Rendelőnkben olyan modern, digitális eszközt használunk, amely többszörös nagyítást tesz lehetővé szemben a hagyományos, kézi dermatoszkóppal.