Szakértelemmel az egészségtől ragyogó, gyönyörű bőrért!

Bőrfiatalítás fotorejuvenációval

A kor előrehaladtával a bőr veszít teltségéből, feszességéből. Ráadásul az erősödő UV sugárzás is károsan hat a bőrre, a bőr kötőszöveti rostjaira, a kollagén és az elasztikus rostokra. Következményként a bőrön megjelennek az apróbb ráncok, szarkalábak, barnás foltok, a hajszálerek kitágulnak a bőr pedig elvékonyodik. Az idő múlásával ezek az elváltozások még szembetűnőbbek lesznek, hangsúlyosabbá válnak.

A modern bőrgyógyászat segít hatékonyan szembeszállni a fentebb leírt bőrhibákkal is. A villanófény és a rádiófrekvencia kombinációján alapuló fotorejuvenációval eredményesen és kíméletesen javítható a bőr állapota.

Bőrfiatalítás fotorejuvenációval

    A fotorejuvenáció kúra előnyei


  • A bőr állaga lényegesen javul.
  • Frissebb, üdébb és feszesesebb bőr.
  • A barnás foltok, tágult hajszálerek, acne hegek jelentősen elhalványulnak vagy akár teljesen eltűnnek.
  • Gyors: egy kezelés kb 15-30 percet vesz igénybe.
  • A kezelés nem akadályozza a normál napi életvitelt, utána rögtön visszatérhetünk a napi tevékenységekhez.

Minden bőrfiatalító kezelésünket bőrgyógyász szakorvosunk személyesen végzi.

Bejelentkezés

Hogyan működik a fotorejuvenáció?

A kezelés hatékonysága a nagy energiájú villanófény (IPL) és a rádiófrekvenica (RF) együttes, kombinált alkalmazásában rejlik.A készülék a villanó lámpa széles spektrumából kizárólag a megfelelő hullámhosszú fényt engedi át. Emellett a rádiófrekvencia (RF) felmelegíti a célzott szöveteket, ezzel támogatva a fény elnyelődését. A nagy energiájú villanófény és a rádiófrekvencia elnyelődik a bőrben. Ez a folyamat hőtermeléssel jár, ami beindítja a bőr kötőszöveti sejtjeiben a kollagén és elasztin termelést, valamint a kötőszöveti rostok is összehúzódnak.A kombinált eljárásnak köszönhetően a kezelés nagyon hatékony, teljesen biztonságos és rendkívül kíméletes a bőrhöz.Orvosi konzultáció és próbakezelés

Ahogy rendelőnkben minden kezelést, úgy a fotorejuvenációt is alapos orvosi vizsgálat s konzultáció előz meg. Szakorvosunk felméri az egészségi állapotát, valamint eldönti, hogy nincs-e akalya az IPL+RF kezelésnek.Ha nincs egészségügyi akadály, akkor a következő lépés a próbakezelés. Ha ekkor minden rendben zajlik és nem alakul ki mellékhatás 24 óra elteltével sem, akkor elkezdhetjük a kezelést.A kezelés

Az optimális eredmény eléréséhez 5 kezeléses kúrát javaslunk. A kezeléseket 3 hetente ismételjük, majd félévente egy-egy emlékeztető kezeléssel tesszük az eredményt még tartósabbá. A kúra hatására a bőr állaga javul, ismét fiatalosabbá és feszesebbé válik, a ráncok és hegek elhalványulnak, vagy teljesen el is tűnnek.Keressen minket bizalommal!

Telefon: +36 20 502 3902
1027 Budapest, Királyfürdő utca 4.

 
Kapcsolat

Fiatalosabb, üdébb, szebb bőr a villanófény és a rádiófrekvencia erejével! Tartós, kíméletes, látványos.

Miért válassza a Decor-Dermet?

Tapasztalat

A több évtizedes tapasztalat az általános és az esztétikai bőrgyógyászat területén.

Szaktudás

Minden kezelésünket a szakmai körökben is elismert bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, Dr. Hussein Ahed végzi.

Egyénre szabott kezelések

Az alkalmazott technológiák komoly orvosi szaktudást igényelnek, csak így érhető el, hogy egyénre szabott kezelésekből a maximumot hozhassuk ki.

Modern feszerelés

Rendelőnkben olyan modern, digitális eszközt használunk, amely többszörös nagyítást tesz lehetővé szemben a hagyományos, kézi dermatoszkóppal.