Szakértelemmel az egészségtől ragyogó, gyönyörű bőrért!

Pigmentfoltok kezelése

A napfény okozta pigmentfoltok, májfoltok zavaróak lehetnek. A napfény okozta pigmentfoltok általában arcon alakulnak ki, májfoltok a nyakon és a dekoltázson; szeplők a karokon jelennek meg. A kézháton a napsugárzás hatására barnás foltok jelentkezhetnek.
Szerencsére ma már hatékonyan kezelhetők és eltüntethetőek. Bőrgyógyászati rendelőnkben a pigmentfoltok kezelésére IPL+RF technológiát használunk, azaz a villanófény nyújtotta előnyöket kombináljuk a rádiófrekvencia erejével.

Pigmentfoltok kezelése - Májfoltok, barna foltok, szeplők

A villanófény a bőrben felhalmozódott melanin pigmenteket apróbb szemcsékre bontja, amelyek aztán keringés útján kiürülnek. A kezelés hatására a pigmentfoltok az első 2-3 napban sötétebbé válhatnak, ez azonban teljesen normális, 10-14 nap után viszont látványosan halványulnak. Az optimális eredményhez általában 5-6 kezelésre van szükség.

A kezelés pontos menete az azt megelőző bőrgyógyász szakorvosi vizsgálat során kerül megállapításra.


Keressen minket bizalommal!

Telefon: +36 20 502 3902
1027 Budapest, Királyfürdő utca 4.

 
Kapcsolat

Miért válassza a Decor-Dermet?

Tapasztalat

A több évtizedes tapasztalat az általános és az esztétikai bőrgyógyászat területén.

Szaktudás

Minden kezelésünket a szakmai körökben is elismert bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, Dr. Hussein Ahed végzi.

Egyénre szabott kezelések

Az alkalmazott technológiák komoly orvosi szaktudást igényelnek, csak így érhető el, hogy egyénre szabott kezelésekből a maximumot hozhassuk ki.

Modern feszerelés

Rendelőnkben olyan modern, digitális eszközt használunk, amely többszörös nagyítást tesz lehetővé szemben a hagyományos, kézi dermatoszkóppal.