Szakértelemmel az egészségtől ragyogó, gyönyörű bőrért!

Mellszépítés

Bőrünk a mindennapi megpróbáltatások hatására idővel veszít rugalmasságából, feszességéből, megjelennek az első ráncok és pigmentfoltok. Ez alól mellünk sem kivétel, de szerencsére a modern technológiának köszönhetően nem kell rögtön kés alá feküdni ennek kezelése érdekében. Komoly fájdalom és hegek nélkül is megfiatalodhatunk az IPL+RF kombinált technológia alkalmazásával, ezzel visszanyerve fiatalos önbizalmunkat.

Mellfeszesítő kezelés

 

A komplex IPL+RF kezelés, vagyis a villanófény és a rádiófrekvencia együttes használata késlelteti a mell bőrének öregedését, javítja annak minőségét, feszességét plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül. Az idő során kialakult egyenletlenségek, finom ráncok, pigmentfoltok a kezelés hatására jelentősen csökkennek, műtéti fájdalom nélkül. A kezelés hatására a bőrben megindulnak a regenerációs folyamatok, kollagén termelődik, ezzel a bőr fiatalodik, rugalmasabbá válik.A mellszépítő kezelés előnyei

  • nincs műtéti fájdalom
  • nincsenek hegek
  • feszesebb bőr
  • bársonyosabb tapintás
  • pigmentfoltok elhalványulása

Keressen minket bizalommal!

Telefon: +36 20 502 3902
1027 Budapest, Királyfürdő utca 4.

 
Kapcsolat

Miért válassza a Decor-Dermet?

Tapasztalat

A több évtizedes tapasztalat az általános és az esztétikai bőrgyógyászat területén.

Szaktudás

Minden kezelésünket a szakmai körökben is elismert bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, Dr. Hussein Ahed végzi.

Egyénre szabott kezelések

Az alkalmazott technológiák komoly orvosi szaktudást igényelnek, csak így érhető el, hogy egyénre szabott kezelésekből a maximumot hozhassuk ki.

Modern feszerelés

Rendelőnkben olyan modern, digitális eszközt használunk, amely többszörös nagyítást tesz lehetővé szemben a hagyományos, kézi dermatoszkóppal.