Szakértelemmel az egészségtől ragyogó, gyönyörű bőrért!

"Nagyon köszönöm a türelmes, részletes konzultációt. Tökéletesen meggyőzött a Doktor Úr szakértelméről."

Iratkozzon fel hírlevelünkre és meglepjük egy 5000 Ft értékű kuponnal, amit Királyfürdő utcai rendelőnkben válthat be!

Miért válassza a Decor-Dermet?

Tapasztalat

A több évtizedes tapasztalat az általános és az esztétikai bőrgyógyászat területén.

Szaktudás

Minden kezelésünket a szakmai körökben is elismert bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, Dr. Hussein Ahed végzi.

Egyénre szabott kezelések

Az alkalmazott technológiák komoly orvosi szaktudást igényelnek, csak így érhető el, hogy egyénre szabott kezelésekből a maximumot hozhassuk ki.

Modern feszerelés

Rendelőnkben olyan modern, digitális eszközt használunk, amely többszörös nagyítást tesz lehetővé szemben a hagyományos, kézi dermatoszkóppal.

Hajproblémák, hajhullás

A fejbőr megbetegedései gyakran járnak helyi gyulladással, amelyek kellemetlenségeket, viszketést és hajhullást okozhatnak. Ilyen megbetegedés például a korpásodás, a pikkelysömör, az ekcéma, valamint a gombás fertőzések. Bőrgyógyászati kezelésekkel azonban helyreállítható a fejbőr állapota, így hajunk ismét ragyogó koronája lehet önbizalmunknak.

A korpásodás

 

A száraz korpa a bőr szárazságával van összefüggésben, ősszel és télen gyakrabban szenvedhetünk tőle a száraz levegőnek köszönhetően.
Gyakoribb azonban a zsíros korpa (szeborrea), amelyet a fokozott faggyútermelésnek köszönhetően elszaporodó mikróbák váltanak ki. Ezek a gombák és baktériumok irritációt és gyulladást okoznak a fejbőrön, valamint fokozott hámleválást és viszketést idéznek elő, amely nem csak esztétikailag zavaró, hanem gyakran fájdalommal is jár. Súlyosabb esetekben előidézhet pikkelysömört is az arra hajlamosaknál.Gombás megbetegedések

 

Az emberről emberre terjedő fertőzések nem váltanak ki komoly tüneteket, ilyenkor a gyulladás minimális, apró hámlást vehetünk észre. A gyenge immunválasz miatt azonban nem jellemző a spontán gyógyulás, így a tüneteket kezelni kell.
Az állatról emberre terjedő fertőzések azonban hevesebb immunreakciót váltanak ki bennünk, melyek gyulladt plakkokként, gennyes hólyagok és csomók formájában jelentkeznek. Ennek következményeként jelentős és maradandó hajvesztés is kialakulhat, ezért célszerű a tünetek jelentkezésekor mihamarabb bőrgyógyászhoz fordulni.A hajhullás egyéb okai

  • stressz
  • hormonális tényezők
  • helytelen táplálkozás, drasztikus fogyás
  • vashiányos vérszegénység
  • pajzsmirigy betegségek

Kérjen időpontot!

Kérjen időpontot telefonon a +36 20 502 3902 számon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot és rövidesen visszahívjuk.