Szakértelemmel az egészségtől ragyogó, gyönyörű bőrért!

Tartós szőrtelenítéssel a benőtt szőrszálak ellen

A rendszeres szőrtelenítés sok ember számára kötelező rossz, de ha a selymes bőr helyett benőtt szőrszálak és gyulladt szőrtüszők maradnak, akkor az még tovább rontja a helyzetet. Nem csak esztétikai problémát jelentenek, de ha elfertőződnek, begyulladnak, akkor kellemetlen és fájdalmas bőrproblémákat és pigmentációt is okozhatnak.

A szőrbenövés jellemzően a lábszárakat, a szeméremtájékot és a hónaljak területét érinti. A hagyományos szőrtelenítési technikákkal (gyanta, borotva, epilátor stb.) sajnos előfordulhatnak ezek a kellemetlen tünetek. Ilyen jellegű problémák esetén érdemes bőrgyógyász szakorvost felkeresni a megfelelő kezelés kiválasztásához. Jelentős és végleges megoldás a tartós szőrtelenítéssel érhető el.

Tartós szőrtelenítéssel a benőtt szőrszálak ellen

A kezelésről

Bőrgyógyászati rendelőnkben a végleges szőrtelenítéshez egy M80 E típusú készüléket használunk, amely az IPL-t (villanófény) és a rádiófrekvenciát (RF) kombinálja. A kezelés hatására a szőrszálak gyengébbé válnak, aminek köszönhetően eltávolításukat követően nem lép fel többé gyulladás, hámhiány, pigmentációt.

Az optimális eredmény eléréséhez egyéntől függően, átlagosan 4-6 alkalomra van szükség. Ne feledjük, hogy az egyéni jellemzők függvényében a kezelésszám több is lehet!

Ennek oka, hogy a növekedési és a nyugalmi fázisok egymást váltják . A kezelés csak a növekedési fázisban lévő szőrszálakra hat, ezért az optimális eredmény eléréséhez egy teljes kezeléssorozat szükséges, hogy mindig az éppen növekedési fázisban lévő szőrszálakat kezelhessük. A nyugalmi fázisban lévő szőrszálak aktivizálódását követően szükség lehet néhány alkalommal megismételni a kezelést.

Minden egyes kezelésünket tapasztalt bőrgyógyász szakorvos végzi. A kezelés pontos menete az előzetes konzultáció során kerül meghatározásra.


Keressen minket bizalommal!

Telefon: +36 20 502 3902
1027 Budapest, Királyfürdő utca 4.

 
Kapcsolat

Miért válassza a Decor-Dermet?

Tapasztalat

A több évtizedes tapasztalat az általános és az esztétikai bőrgyógyászat területén.

Szaktudás

Minden kezelésünket a szakmai körökben is elismert bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, Dr. Hussein Ahed végzi.

Egyénre szabott kezelések

Az alkalmazott technológiák komoly orvosi szaktudást igényelnek, csak így érhető el, hogy egyénre szabott kezelésekből a maximumot hozhassuk ki.

Modern feszerelés

Rendelőnkben olyan modern, digitális eszközt használunk, amely többszörös nagyítást tesz lehetővé szemben a hagyományos, kézi dermatoszkóppal.