Szakértelemmel az egészségtől ragyogó, gyönyörű bőrért!

"Nagyon köszönöm a türelmes, részletes konzultációt. Tökéletesen meggyőzött a Doktor Úr szakértelméről."

Iratkozzon fel hírlevelünkre és meglepjük egy 5000 Ft értékű kuponnal, amit Királyfürdő utcai rendelőnkben válthat be!

Miért válassza a Decor-Dermet?

Tapasztalat

A több évtizedes tapasztalat az általános és az esztétikai bőrgyógyászat területén.

Szaktudás

Minden kezelésünket a szakmai körökben is elismert bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, Dr. Hussein Ahed végzi.

Egyénre szabott kezelések

Az alkalmazott technológiák komoly orvosi szaktudást igényelnek, csak így érhető el, hogy egyénre szabott kezelésekből a maximumot hozhassuk ki.

Modern feszerelés

Rendelőnkben olyan modern, digitális eszközt használunk, amely többszörös nagyítást tesz lehetővé szemben a hagyományos, kézi dermatoszkóppal.

Mi az a rosacea?

A rosacea egy krónikus betegség, ami főként az arc középső részén megjelenő értágulatokkal és gyulladt csomókkal jár. Az arcban található kiserek a betegség hatására kitágulnak és a szerkezeti károsodás következtében nem képesek ismét összehúzódni. A kitágult erekben romlik a szövetek anyagcseréje.

A betegség sajnos gyógyíthatatlan, viszont a mai modern eljárásoknak köszönhetően a tünetek jelentősen enyhíthetők és látványos javulást érhetünk el a bőr állapotában.

Mi az a rosacea?

A rosacea gyakrabban fordul elő hölgyeknél, jellemzően 40-50 éves kor körül, a menopauza időszakában. Az uraknál azonban súlyosabb tünetekkel is járhat (pl. rhynophima az orron).
A betegséget kiváltó okok egyelőre ismeretlenek, külső és belső tényezők és örökletes hajlam is közrejátszhatnak a kialakulásában.

Fontos tudni, hogy hajlam vagy időben el nem kezdett kezelés szemészeti tüneteket is okozhat.

Megfelelő, egyénre szabott kezeléssel a rosacea tünetei jelentősen enyhíthetők és látványos javulás érhető el.

Bejelentkezés

A rosacea tünetei

Az rosaceás megbetegedéseknél 3 stádiumot különböztetünk meg. Ennek megfelelően az egyes stádiumok a következő tünetekkel járnak:I. stádium

A kezdeti stádiumban jellemzően múló bőrpír és melegségérzet jelentkezik az arc középső részén. A korábban csupán néhány percig tartó tünetek később tartóssá válnak. Idővel a bőr egyre durvább lesz, esetenként ödéma is kialakulhat az arc középső részén, az orr és a száj környékén.II. stádium

Ebben a fázisban a bőrpír már nem múlik el, a hajszálértágulatok maradandóvá válnak. Idővel a bőrpír és az értágulatok mellett gyulladt, pattanásszerű, gennyes csomók is megjelennek az arcbőrön.III. stádium

Az idő előrehaladtával az arcon már nagyobb kiterjedésű gyulladt csomók is jelentkeznek, a bőr megvastagszik, a pórusok kitágulnak. Az arc bizonyos részein kötőszöveti és faggyúmirigy burjánzás is megindulhat.Kezeléseinket minden esetben konzultáció előzi meg, amely során felmérjük a páciens problémáját, és ennek megfelelően alakítjuk ki a kezelési tervet.

Bejelentkezés

A rosacea kezelése

A tágult erek és a bőrpít kezelése IPL, villanófénnyel s rádiófrekvenciával történik, amely a hajszálerek végleges elzáródását és eltüntetését eredményezi, így megelőzve a későbbi stádiumok kialakulátást. Ezen túl a villanófény antibakteriális és gyulladás csökkentő hatással is rendelkezik.

Gyulladt állapotban helyi kezelést alkalmazunk, amely gyulladáscsökkentő és érszűkítő hatású készítményekkel történik. Szükség esetén belső kezelésre is sor kerülhet.

Kérjen időpontot!

Kérjen időpontot telefonon a +36 20 502 3902 számon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot és rövidesen visszahívjuk.