Szakértelemmel az egészségtől ragyogó, gyönyörű bőrért!

Selymes bőr tartós szőrtelenítéssel

A rendszeres szőrtelenítés ma már hozzá tartozik a napi higiéniai rutinhoz hölgyeknél és egyre gyakrabban az uraknál is. A hagyományos szőrtelenítési módszerek, mint a borotválás, gyantázás, epilálás, rövid ideig jelentenek megoldást és gyakran kifejezetten időigényesek, kényelmetlenek, fájdalmasak vagy irritációt is okozhatnak. A modern technológiának köszönhetően azonban ma már sokkal innovatívabb és hatékonyabb módszerek vannak, amelyek segítenek megszabadulni a nem kívánt szőrszálaktól.

Hosszan tartó selymes bőr tartós szőrtelenítéssel

Az egyik legmodernebb módszer, az IPL+RF, azaz villanófény és rádiófrekvenciás kezelés kombinációja, amely nagyon hatékonyan, mégis kíméletesen és gyorsan száll szembe a felesleges szőrrel.

A kezelésnek köszönhetően megszabadulhat a rendszeres szőrtelenítési procedúrától, átlagosan már 4-6 kezelés után.

Rendelőnkben minden egyes tartós szőrtelenítést tapasztalt bőrgyógyász szakorvos végez saját kezűleg, aki az egyedi igényeknek megfelelően alakítja ki a kezelés menetét. Ennek köszönhetően optimális eredményt érhetünk el, vendégeink pedig elégedetten távozhatnak rendelőinkből.

  A tartós szőrtelenítés előnyei


 • Az IPL és RF technológiának köszönhetően végleg búcsút inthetünk a nem kívánatos szőrnek.
 • Időt, pénzt és rengeteg kényelmetlenséget megspórolhatunk vele: nem szükséges naponta a borotvával pepecselni, nem kell megvárni, amíg a gyantázáshoz kellő hosszúságúra nő a szőr, nincs az epilálással járó fájdalom.
 • Az IP+RF kezelés végleges megoldást jelent a szőrbenövések és a szőrtüszőgyulladások ellen.
 • Teljesen fájdalommentes!
 • Az érzékeny területek (arc, intim részek stb.) kezelésére is tökéletesen alkalmas.
 • Hölgyeknél és uraknál egyaránt alkamazható.
 • Minden esetben bőrgyógyász szakorvos végzi saját kezűleg.

Tartós szőrtelenítéssel elfelejtheti a nem kívánt szőrszálakat!

Bejelentkezés

Hogyan működik a tartós szőrtelenítés?

Manapság többféle kezelési módszer (lézer, IPL stb.) is rendelkezésünkre áll, ha pácienseink szeretnének búcsút inteni a felesleges szőrszálaknak. Rendelőnkben a kezelést egy M80 E típusú (IPL+RF) készülékkel végezzük, amely egyesíti az intenzív pulzáló fény és rádiófrekvencia előnyeit.


A készülék működési elve, hogy egy spektrális szűrő segítségével a villanó lámpa széles spektrumából csak azt a fényt engedi át, amelynek a hullámhossza megfelel a kezelésnek. Ennek a fénynek a nagy része a szőr és a bőr pigmentjében nyelődik el, és mivel a szőr színe általában sötétebb a bőr színénél, ezért a fény előbb fog elnyelődni a szőrszálakban mint a bőrben, ahol szelektíven fejti ki a hatását a környező szövetek és a bőr károsodása nélkül. A villanó fény elnyelődése a szőrszálakban hőtermeléssel jár, a szőrtüszőben lévő matrix sejteknek (amelyek a szőr növekedésért felelnek) leadja ezt a hőenergiát, amely a matrix sejtek károsodásához, ill. szétroncsolódásához vezet. Így ezekből a sejtekből többé szőrszál nem nőhet ki.


Az RF (rádiófrekvencia) energia melegíti a szövetet és a szőrtüszőket, így együttes erősítő hatásával a kezelés még eredményesebb, biztonságosabb, tartósabb és kíméletesebb.


A Decor-Dermnél a kezelést mindig tapasztalt bőrgyógyász szakorvos végzi, aki az előzetes megbeszélés alapján felméri az igényeket és a berendezést minden esetben a páciens egyedi igényeinek megfelelően állítja be az optimális eredmény elérése érdekében.


Az előzetes konzultációt követőnen kivétel nélkül tesztkezelést végzünk!Mikor nem ajánlott a kezelés?

Vannak olyan tényezők, amelyek fennálásakor nem javasolt az IPL+RF szőrtelenítés. Ilyenek lehetnek például:

 • terhesség
 • menstruáció ideje alatt, valamint az azt megelőző és követő 2-3 napban
 • fényérzékenységet okozó gyógyszerek szedése esetén


A kezelést megelőző konzultáción részletesen sorra vesszük a felmerülő kockázati tényezőket, amelyek tudatában a kezelő orvos dönti el, hogy tartós szőrtelenítés IPL+RF technológiával elvégezhető-e vagy sem.

Amennyiben kezelőorvosa alkalmasnak találja Önt az IPL+RF szőrtelenítésre, egy tesztkezelésre kerül sor. Ha a tesztkezelés eredménye megfelelő és mellékhatás nem alakul ki, akkor a kezelés elkezdhető.

Keressen minket bizalommal!

Telefon: +36 20 502 3902
1027 Budapest, Királyfürdő utca 4.

 
Kapcsolat

Miért válassza a Decor-Dermet?

Tapasztalat

A több évtizedes tapasztalat az általános és az esztétikai bőrgyógyászat területén.

Szaktudás

Minden kezelésünket a szakmai körökben is elismert bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, Dr. Hussein Ahed végzi.

Egyénre szabott kezelések

Az alkalmazott technológiák komoly orvosi szaktudást igényelnek, csak így érhető el, hogy egyénre szabott kezelésekből a maximumot hozhassuk ki.

Modern feszerelés

Rendelőnkben olyan modern, digitális eszközt használunk, amely többszörös nagyítást tesz lehetővé szemben a hagyományos, kézi dermatoszkóppal.